Ιστορία

Δεκέμβριο του 1988 ένα νέο κοσμηματοπωλείο το «CONSTANTINOS» ανοίγει σε κεντρική οδό στην πόλη της Καβάλας. Ο ιδιοκτήτης του, ένας νέος άνθρωπος 25 ετών, οραματιζόταν να δημιουργήσει κάτι ξεχωριστό, ένα πραγματικό στολίδι για την πόλη του.

Ο Κωνσταντίνος Χατζηγιαννάκης γεννημένος στην Καβάλα, ολοκληρώνοντας τον κύκλο σπουδών του, αποφασίζει να κάνει επάγγελμά του, το μεράκι του για τη δημιουργία μοναδικών κοσμημάτων υψηλής ποιότητας και αισθητικής.

Η προσπάθειά του αυτή αναγνωρίσθηκε από το κοινό, όχι μόνον της πόλης του αλλά και άλλων γειτονικών νομών καθώς και από τους ξένους επισκέπτες της περιοχής.

Η συνεχής αναζήτησή για την τελειότητα, οδήγησε σε συνεργασίες με επώνυμους οίκους του εξωτερικού, τόσο στο χώρο του κοσμήματος όσο και στο χώρο της υψηλής ωρολογοποιίας.

Το επιβλητικό, φιλόξενο και ζεστό «CONSTANTINOS» κατορθώνει, δεκαετίες μετά, να δημιουργεί μια μοναδική αίσθηση πολυτέλειας και ξεχωριστής ατμόσφαιρας, που κάνει κάθε πελάτη να νιώθει μοναδικά.

Σήμερα, 30 χρόνια σχεδόν μετά, η ίδια επιθυμία για ξεχωριστά κοσμήματα υψηλής αισθητικής, παραμένει ασίγαστη ενώ η πολυετής και αδιαμφισβήτητη εμπειρία και επιστημονική κατάρτισή του, αποτελούν τους βασικούς λόγους για τη σχέση απόλυτης εμπιστοσύνης που υπάρχει ανάμεσα στους εκλεκτούς πελάτες και τον ίδιο τον Κωνσταντίνο Χατζηγιαννάκη.

constantinos-jewellery_00
constantinos-jewellery_01
constantinos-jewellery_02
constantinos-jewellery_03